“OnePlus 5T Zal Op 16 November Worden Gepresenteerd”

OnePlus-5T-headerEerder schreven wij dat de OnePlus 5T waarschijnlijk op 20 november zal worden gepresenteerd, maar uit een nieuwe afbeelding blijkt dat de introductie mogelijk al op 16 november zal plaatsvinden. De onderstaande afbeeldingen lijken afkomstig van Amazon.

Evan Blass beschikt doorgaans over zeer betrouwbare bronnen. Als hij via Twitter aangeeft dat een toestel op een bepaalde datum zal worden aangekondigd dan gaan tech-sites er vaak vanuit dat dit ook klopt. Toch is nu een afbeelding opgedoken die de berichten van Evan Blass tegenspreekt. Zo zal de OnePlus 5T niet op 20 november worden geïntroduceerd, maar al op 16 november. Wie het hier bij het juiste eind heeft kunnen we niet zeggen, maar dat de introductie niet lang meer op zich zal laten wachten is duidelijk.

oneplus-5t-16-november

OnePlus heeft zelf nog niks bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat de fabrikant zich aan het voorbereiden is op de introductie van een nieuw toestel. De voorraad van de OnePlus 5 is namelijk uitverkocht en de oprichters van OnePlus zijn begonnen met het teasen van foto’s, die waarschijnlijk zijn gemaakt met de OnePlus 5T. De opvolger van de OnePlus 5 beschikt volgens de geruchten over een langwerpig scherm met een 18:9 beeldverhouding en zeer dunne schermranden.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.