Xiaomi Mi Mix 2 Nu Verkrijgbaar Voor €409

Xiaomi Mi Mix 2Xiaomi is met de introductie van de Mi Mix gedeeltelijk verantwoordelijk voor de nieuwe rage van vrijwel randloze schermen op smartphones. Nadat Xiaomi de succesvolle voorganger van de Mi Mix 2 introduceerde volgenden andere fabrikanten namelijk al snel met een vergelijkbaar randloos design. Xiaomi heeft ondertussen een zeer krachtige opvolger geïntroduceerd, die dankzij de onderstaande promocode tijdelijk verkrijgbaar is voor slechts €409.

De Xiaomi Mi Mix 2 is de opvolger van de populaire Mi Mix en beschikt net als zijn voorganger over een groot scherm met zeer dunne schermranden. Hierdoor is het formaat van de behuizing niet groter dan de doorsnee smartphone. Het scherm is 5,99-inch groot en heeft een resolutie van 2160 x 1080 pixels.

Intern vinden we een de krachtige Snapdragon 835-processor in combinatie met 6GB werkgeheugen. Verder is er minimaal 64GB opslagruimte aanwezig en heeft de Mi Mix 2 een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3340mAh accu en dualSIM-ondersteuning.

Xiaomi Mi Mix 2 smartphone

De Mi Mix 2 kan zich qua uiterlijk en specificaties meten met de dure vlaggenschip toestellen van andere fabrikanten, maar dankzij de promocode “Mix2GBNL” kun je de Mi Mix 2 HIER tijdelijk aanschaffen voor slechts €409. Vul de promocode in in de winkelwagen om gebruik te maken van de korting. De uitvoering met 128GB opslagruimte is ook beschikbaar.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.