Specificaties Razer Phone Gelekt

razer-smartphone-teaserRazer, een fabrikant die bekend staat om zijn computers, toetsenborden en andere randapperatuur, werkt volgens de laatste berichten aan een smartphone. Van deze zogeheten Razer Phone zouden nu de eerste specificaties zijn uitgelekt.

Door een lek van een Engelse retailer zijn nu enkele specificaties opgedoken van de Razer Phone. Als deze specificaties kloppen moet de Razer Phone een echte krachtpatser worden. Zo staat op de productpagina, die per ongeluk online is gezet door de provider 3G, dat de smartphone een zeer grote 4000mAh accu krijgt en maar liefst 8GB werkgeheugen.

Razer Phone specificaties

Het scherm is 5.72 inch groot en aan de voorkant zitten twee speakers met THX-versterkers die zijn voorzien van Dolby Atmos. Aan de achterkant zit een dual-camera (12MP + 13MP) en aan de voorkant een 7 megapixel camera. Volgens eerdere berichten krijgt de Razer Phone een Snapdragon 835-processor en komt er in ieder geval een 64GB-versie op de markt. Razer zal de smartphone mogelijk later vandaag al officieel presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.