OnePlus 5T Krijgt 3.5mm-koptelefoonaansluiting

OnePlus-5T-bovenkant-renderOnePlus heeft via een teaser aangekondigd dat de OnePlus 5T net als zijn voorgangers beschikt over een 3.5mm-koptelefoonaansluiting. De Chinese fabrikant zal de smartphone later deze maand officieel introduceren.

OnePlus is druk bezig met het teasen van de nieuwste smartphone van het bedrijf. Voor mensen die nog twijfelen hebben over de naam van de smartphone, heeft OnePlus de onderstaande Tweet gedeeld. “five cups of tea” is uiteraard een verwijzing naar 5T.

OnePlus 5T teaser

In een tweede Tweet vraagt OnePlus wat alle smartphones van de fabrikant gemeen hebben. Op de bijgevoegde afbeelding zien we op alle toestellen de 3.5mm-koptelefoonaansluiting. We weten nu dus ook dat de OnePlus 5T net als zijn voorgangers is uitgerust met een 3.5mm headphone jack.

OnePlus 5T teaser 3.5mm koptelefoonaansluiting

Volgens eerdere geruchten beschikt de OnePlus 5T onder andere over een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en zeer dunne schermranden, een Snapdragon 835-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte. OnePlus zal de smartphone ergens eind november officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.