Sony Xperia XA1-serie Ontvangt Nu Beveiligingsupdate Van November

Xperia-XA1Sony is begonnen met de uitrol van de nieuwste beveiligingsupdate voor de Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra en de Xperia XA1 Plus. De beveiligingsupdate van november beschikt onder andere over een fix voor het bekende Krack-lek.

Google rolt elke maand een nieuwe beveiligingsupdate uit, om ervoor te zorgen dat de laatste kritieke en minder kritieke beveiligingsproblemen in het Android-besturingssysteem worden verholpen. Het duurt soms redelijk lang voordat andere fabrikanten deze updates uitrollen naar hun vlaggenschip-toestellen, maar Sony is er dit keer snel bij.

De beveiligingsupdate van 6 november dicht onder andere het bekende Krack-lek. Dit is een beveiligingslek in de wifi-beveiliging. Ook heeft Google een aantal minder kritieke lekken gedicht. Na het installeren van de beveiligingsupdate draaien de Xperia XA1-toestellen nog steeds op Android 7.0 (Nougat). Alle drie de toestellen krijgen op een later tijdstip een update naar Android Oreo.

Om te controleren of je de nieuwste update al kunt downloaden ga je naar  ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘ -> ‘Updates‘.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *