“Introductie Samsung Galaxy S9 en S9+ Begin Januari”

Samsung Galaxy S8Er gaan al langer geruchten rond dat Samsung de Galaxy S9(+) dit keer eerder in het jaar wil presenteren. De bekende lekker Evan Blass schrijft nu dat de smartphone al begin januari tijdens de CES in Las Vegas voor het eerst zal worden getoond.

Ook al krijgen we Samsung’s nieuwe vlaggenschip mogelijk al in januari te zien, het is nog onduidelijk hoeveel informatie het bedrijf dan vrijgeeft. Samsung zou namelijk nog steeds van plan zijn om de toestellen in maart officieel te onthullen tijdens het volgende Unpacked-evenement.

Volgens Evan Blass krijgen de Galaxy S9 en Galaxy S9+ dezelfde schermafmetingen als hun voorgangers. Zo beschikken de smartphones volgens Blass over een 5,8-inch en 6,2-inch scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. De Galaxy S9+ krijgt een dual-camera en 6GB werkgeheugen, terwijl de Galaxy S9 over een “standaard” camera en 4GB werkgeheugen zal beschikken.

De vingerafdrukscanner zal volgens de bronnen van Evan Blass worden geplaatst onder de camera-module. Ook beschikken de toestellen over stereoluidsprekers die zijn afgestemd door AKG. De Europese versie zal worden aangedreven door een Exynos 8910-processor, terwijl de andere uitvoering beschikt over een Qualcomm Snapdragon 845-processor. De vertrouwde 3,5mm-koptelefoonaansluiting is nog steeds aanwezig.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.