Honor V10 Met Dunne Bezels Te Zien Op Foto

Honor-V10-foto-headerHonor zal later vandaag in China de Honor V10 officieel introduceren. Op 5 december zal de fabrikant de smartphone ook voor de Europese markt presenteren. Er is nu echter al een foto gelekt waarop de smartphone te zien zou zijn.

Nog voor de officiële onthullen is een foto uitgelekt waarop de Honor V10 te zien zou zijn. Het valt op dat de smartphone op de foto een zeer hoge screen-to-body ratio heeft. Naar verwachting gaat het om een 6-inch full HD-scherm met een 18:9-beeldverhouding.

Geruchten spreken verder over een Kirin 970 chipset, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel selfie-camera en een 3.750mAh accu. Op de foto zien we alleen de voorkant, maar geruchten spreken over een dual-camera (16MP + 20MP) aan de achterzijde. Ook zou de vingerafdrukscanner aan de achterkant zijn geplaatst.

honor V10 foto

Naar verwachting zal de Honor V10 in China voor omgerekend ongeveer 378 euro over de toonbank gaan. De smartphone zal later ook in Europa op de markt verschijnen, maar hier krijgt de Honor V10 wel een hoger prijskaartje. Dit heeft te maken met importkosten en belastingen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.