Achterkant OnePlus 6 Bestaat Uit Nieuw Materiaal

OnePlus-6-achterkant-teaserOnePlus heeft bekendgemaakt dat het bedrijf de achterkant van de OnePlus 6 zal uitrusten met een nieuw materiaal. Om welk materiaal het gaat is onduidelijk, maar er is wel een afbeelding opgedoken die ons een goede indruk geeft van wat het mogelijk kan zijn.

Op het Twitter-account van OnePlus is een nieuwe teaser geplaatst met daarbij een stukje tekst waarin staat dat er nieuwe materialen zullen worden gebruikt. We zien op de teaser een glanzende achterkant, wat doet vermoeden dat de OnePlus 6 een achterkant van glas krijgt.

Steeds meer smartphones zijn voorzien van een laag glas aan de achterkant. Zo hebben de Samsung Galaxy S9(+), de Sony Xperia XZ2, de Nokia 8 Sirocco, de Huawei P20 (Pro) en de Moto G6 allemaal een glazen achterkant. Eén van de redenen die fabrikanten geven voor het gebruik van glas is de mogelijkheid om draadloos opladen toe te passen. De kans is dan ook aanwezig dat de OnePlus 6 draadloos kan worden opgeladen.

Het is mogelijk dat OnePlus verschillende varianten van de OnePlus 6 op de markt brengt, waarvan de achterkant uit verschillende materialen bestaat. Zo introduceerde OnePlus van de OnePlus 5T bijvoorbeeld  een witte Sandstone-editie, die een achterkant met extra veel grip heeft. De kans is zeker aanwezig dat OnePlus ook een Sandstone-editie van de OnePlus 6 op de markt zal brengen.

OnePlus-6-achterkant

Eerder zijn namelijk foto’s uitgelekt van de OnePlus 6 waarop de achterkant toch echt lijkt te zijn voorzien van een sandstone-laag. Mogelijk zal OnePlus voor de officiële introductie nog ook een teaser tonen waarop een Sandstone-editie zichtbaar is. Een officiële introductiedatum heeft OnePlus nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.