Deze Vijf Xiaomi Smartphones Zijn In De Aanbieding

xiaomiXiaomi is een merk waar wij op Androidics.nl erg over te spreken zijn. Op de redactie hebben wij afgelopen jaar verschillende Xiaomi smartphones en wearables mogen testen. Onze reviews over deze toestellen zijn erg positief. De smartphones zijn snel, hebben een premium uitstraling en krijgen een veel lagere adviesprijs mee dan vergelijkbare toestellen van de concurrentie. In dit artikel hebben wij een vijftal Xiaomi-smartphones op een rijtje gezet, die je dankzij de onderstaande promocodes tijdelijk extra voordelig kunt aanschaffen.

Xiaomi Mi6
xiaomi mi6 render
De Xiaomi Mi6 is een smartphone waar wij eerder al eens een review over hebben geschreven. Deze krachtpatser beschikt onder andere over de nieuwste Snapdragon 835-processor, een 5.15-inch scherm, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 12 megapixel dual-camera. Je kunt de Xiaomi Mi6 dankzij de promocode “XiMi64Ghier tijdelijk aanschaffen voor slechts €348,-.

Xiaomi Mi Max 2
Xiaomi Mi Max 2
De Xiaomi Mi Max 2 is zoals de naam al doet vermoeden een grotere smartphone. De phablet is uitgerust met een 6,44-inch FHD-scherm, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 5300mAh accu. De Mi Max 2 is hier verkrijgbaar voor €191,-. Vul in de winkelwagen de couponcode “XMMax2” in om gebruik te maken van deze korting.

Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi-Redmi-Note-4XDe Redmi Note 4X is een mid-range smartphone met een 5,5-inch scherm, een Snapdragon 625-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB uitbreidbare opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 4100mAh accu. Geïnteresseerden kunnen de Redmi Note 4X hier in combinatie met de promocode “XiRNo4X” kopen voor €136,-.

Xiaomi Redmi 4X
Xiaomi Redmi 4XDe Redmi 4X is het kleinere broertje van de Redmi Note 4X en beschikt over een 5-inch scherm met een HD-resolutie, een Snapdragon 435-processor, 3GB werkgeheugen, een 13 megapixel en 5 megapixel camera, een 4100mAh accu en dualSIM-ondersteuning. De Redmi 4X kost met de couponcode “XiRe4X” tijdelijk €127,-.

Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi Mi Note 2De Mi Note 2 is de laatste smartphone die tijdelijk in de aanbieding is. De Mi Note 2 is uitgerust met een 5,7-inch scherm, een Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 22 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 4070mAh accu. De phablet heeft net als de Galaxy S8 afgebogen schermranden en kost in combinatie met de promocode “XiNote2” tijdelijk €263,-.

Let op: Alle eerder genoemde toestellen worden verzonden via een Europees warenhuis, waardoor de koper geen importkosten of belasting hoeft te betalen. Wees er wel snel bij, want elke promocode is slechts 100 keer geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.