Specificaties En Video Van Samsung Galaxy A8+ (2018) Gelekt

Samsung Galaxy A8+ 2018Samsung zal nog voor de introductie van de Galaxy S9 en de S9+, een aantal nieuwe toestellen voor in de Galaxy A-lijn presenteren. Van de Galaxy A8+ (2018) is nu een video opgedoken, samen met bijna alle specificaties van de smartphone.

De Samsung Galaxy A8 (2018) en de Samsung Galaxy A8+ (2018) zijn al meerdere keren opgedoken in het geruchten-circuit. Volgens de berichten krijgen de smartphones net als de vlaggenschip-toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant een Infinity Display met zeer dunne schermranden. De Galaxy A8+ (2018) zou nu te zien zijn in de onderstaande video, waarin we inderdaad een toestel met een Infinity Display zien.

De kwaliteit van de bovenstaande video is niet geweldig, maar het is duidelijk hoe de smartphone er uit komt te zien. De maker van de video heeft ook een aantal specificaties gelekt. Zo zou de smartphone beschikken over een 6-inch Super AMOLED full HD Infinity Display, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een dual-camera (16MP + 8MP) aan de voorkant, een 3500mAh accu en een water- en stofdichte behuizing.

Als de specificaties kloppen, dan is de Galaxy A8+ (2018) een zeer interessante smartphone. Samsung zal de smartphone mogelijk al eind deze maand officieel presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.