Leagoo S9 Is iPhone X Kloon Voor Ongeveer 250 Euro

Leagoo S9 iPhone X CloneLeagoo is een Chinese fabrikant die altijd erg veel “inspiratie” bij andere fabrikanten vandaan haalt. Zo lijkt de Leagoo S8 erg veel op de Galaxy S8 en is de nieuwe Leagoo S9 een iPhone X kloon. Uiteraard draait de Leagoo S9 op Android en kost de smartphone een fractie van de originele iPhone X.

De Leagoo S9 heeft net als de iPhone X een inham aan de bovenkant van het scherm. De specificaties van de Leagoo S9 zijn uiteraard wel anders dan die van de iPhone X. Zo beschikt de smartphone over een 5.85-inch AMOLED scherm, een MediaTek P40-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 16 megapixel dual-camera aan de achterkant en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

De specificaties zijn niet te vergelijken met die van de iPhone X, maar er kan hetzelfde gezegd worden over de adviesprijs. De Leagoo S9 is op dit moment nog niet beschikbaar, maar krijgt bij de lancering een adviesprijs mee van ongeveer 250 euro. Dus wil je een toestel met de looks van de iPhone X, maar gebruik je liever Android of is de iPhone X te duur? Dan is de Leagoo S9 misschien een interessante smartphone.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.