“Huawei P20 Pro Krijgt Driedubbele Camera En Notch”

HuaweiEen dubbele camera aan de achterkant van een smartphone is niet meer zo heel bijzonder te noemen, nu vrijwel alle fabrikanten toestellen met dergelijke camera’s op de markt brengen. Een smartphone met een driedubbele camera is echter wel erg opmerkelijk, maar volgens de laatste geruchten is dat precies wat Huawei voor ons in petto heeft.

De Huawei P20 is een aankomende vlaggenschip van Huawei. Van dit toestel zijn verschillende details opgedoken, waaronder schetsen en specificaties. Zo komt de Chinese fabrikant met drie verschillende uitvoeringen, die allemaal zijn uitgerust met een driedubbele camera. Het gaat om de Huawei P20, P20 Pro en P20 Plus. Volgens de geruchten heeft deze camera vijf keer hybride zoom en is het mogelijk om 40MP foto’s te maken.

Er zijn ook schetsen opgedoken waarop we het design van alle drie de toestellen kunnen bewonderen. We zien dat de Huawei P20 Pro een zeer hoge screen-to-body ratio heeft, met aan de bovenkant een notch die te vergelijken is met de notch op de iPhone X. Op de Huawei P20 en de Huawei P20 Plus zien we deze notch niet, maar wel een fysieke home-knop met vingerafdrukscanner aan de onderkant van het scherm. Ook valt het op dat de positie van de camera op alle drie de toestellen anders is.

De smartphones beschikken over 6GB werkgeheugen, minimaal 64GB opslagruimte en een Kirin 970-processor. De Huawei P20 Pro krijgt de krachtigere Kirin 975-processor. We verwachten dat Huawei de smartphones eind februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona officieel zal presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.