Foto Toont Samsung Galaxy S22 Met Glimmende Achterkant

Op het internet is een foto opgedoken waarop de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S22 te zien zou zijn. We zien de zwarte uitvoering waarbij de achterkant een glanzende afwerking heeft gekregen. Het gaat om de reguliere uitvoering van de vlaggenschip-serie.

De onderstaande foto is geplaatst op de Chinese social media website Weibo. De behuizing van de huidige Galaxy S21 heeft een matte afwerking gekregen, maar als we de foto mogen geloven heeft Samsung bij de Galaxy S22 gekozen voor een glanzende behuizing. Een glanzende achterkant maakt de behuizing helaas gevoeliger voor vingerafdrukken en krassen.

Ook valt op dat de lenzen uit de camera-module steken. Bij de huidige Galaxy S21 hebben de lenzen juist dezelfde hoogte als de camera-module zelf, waardoor de lenzen dus niet uitsteken. De rear-camera bestaat opnieuw drie lenzen met aan de rechterkant een LED-flitser. Net als bij de Galaxy S21 loopt de behuizing door aan de zijkant van de behuizing, een uniek detail die goed in de smaak valt bij huidige Galaxy S21-gebruikers.

In het geruchtencircuit zijn al verschillende specificaties voorbij gekomen. Zo zou de Galaxy S22 beschikken over een Snapdragon 8 Gen 1-processor, een 120Hz AMOLED-scherm, minimaal 128GB opslagruimte en Android 12. De smartphone kan foto’s maken met een 50MP resolutie. Volgens Sammobile krijgt de Galaxy S22 dezelfde adviesprijs mee als de Galaxy S21.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.