Mid-range BlackBerry Evolve en Evolve X Aangekondigd

BlackBerry-Evolve-XEr zijn zojuist twee nieuwe BlackBerry-smartphones aangekondigd. Het gaat om de BlackBerry Evolve en de BlackBerry Evolve X, die beide zijn uitgerust met mid-ranges specificaties. Er is geen fysiek toetsenbord aanwezig.

De BlackBerry Evolve en de Evolve X beschikken beide over een 5,99-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en een resolutie van 2160 x 1080 pixels, 64GB opslagruimte en een 4000mAh accu. De BlackBerry Evolve X is de duurste van de twee en is uitgerust met een Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen en Bluetooth 5.0-ondersteuning. Ook heeft de smartphone een dual-camera met een 12 megapixel hoofdlens en een 13 megapixel telefotolens.

BlackBerry-Evolve-1

De BlackBerry Evolve heeft een minder krachtige Snapdragon 450-processor in combinatie met 4GB werkgeheugen. Aan de achterkant zit een 13 megapixel dual-camera, aan de voorkant een 16 megapixel camera en de ondersteunde versie van Bluetooth is versie 4.2. Beide toestellen hebben aan de achterzijde een vingerafdrukscanner en ze draaien op Android 8.1 (Oreo). Ook kunnen gebruikers de smartphone ontgrendelen via gezichtsherkenning. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

De Evolve en Evolve X zullen als eerste in India op de markt verschijnen. Hier krijgen de toestellen een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 314 euro en 439 euro. Adviesprijzen voor de Europese markt zijn nog niet aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.