OnePlus Werkt Aan OnePlus 3T

OnePlus-3Eerder schreven we al dat de Chinese fabrikant OnePlus werkt aan een andere versie van de OnePlus 3. Volgens de nieuwste geruchten zal OnePlus deze uitvoering onder de naam “OnePlus 3T” op de markt brengen.

Eerder deze maand dook er in eens een OnePlus-toestel op met het typenummer A3010. Hierdoor was gelijk duidelijk dat OnePlus aan een nieuwe versie van de OnePlus 3 werkt, aangezien de huidige OnePlus 3 het typenummer A3000 heeft.

Geruchten spreken over een tekort aan AMOLED-schermen, waardoor de OnePlus 3T een LCD-scherm zou krijgen. De CEO van OnePlus spreekt dit echter tegen en liet via Twitter weten dat OnePlus voorlopig gewoon AMOLED-schermen blijft gebruiken.

Een designer van OnePlus heeft met een OnePlus 3T een post op het Chinese sociale netwerk Weibo geplaatst. Hierdoor kunnen we ervan uit gaan dat OnePlus ver is met de ontwikkelingen van de smartphone. Volgens de geruchten beschikt de smartphone verder over een nieuwe Qualcomm Snapdragon 821-processor en draait het apparaat op een versie van Oxygen OS die is gebaseerd op Android 7.0 (Nougat).

OnePlus heeft zelf nog geen geruchten bevestigd.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.