Android 8.0 (Oreo) Rolt Nu Uit Naar HTC U11 In Europa

HTC-U11Eerder deze maand gaf HTC aan dat de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de HTC U11 in Europa vertraging heeft opgelopen vanwege “complexiteiten”. Het lijkt erop dat deze complexiteiten zijn verholpen, want de Taiwanese fabrikant is nu officieel begonnen met de Europese uitrol.

Android 8.0. (Oreo) voor de HTC U11 is in thuisland Taiwan al een aantal maanden beschikbaar. In Nederland hebben we de update echter nog niet ontvangen. HTC gaf eerder deze week aan dat de Europese uitrol vertraging had opgelopen en vroeg ons nog even geduld te hebben. Slechts een aantal dagen later lijkt de reden voor de vertraging te zijn opgelost, want HTC is nu begonnen met de uitrol van Android 8.0 naar Europese gebruikers.

De update is 1,3GB groot en zal over enkele dagen of weken ook de Benelux bereiken. Android 8.0 (Oreo) brengt verschillende verbeteringen en functies met zich mee, waaronder een gewijzigde notificatiesysteem, aanpasbare icoontjes en de picture-in-picture functie. Ook is het mogelijk om automatisch gegevens in te voegen in formulieren. Uiteraard moet de smartphone na de update sneller en stabieler draaien.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.