ZTE Werkt Aan Smartphone Met Vouwbaar Scherm

zte-axon-mZTE introduceerde eind 2017 de Axon M, een opvouwbare smartphone met twee schermen. ZTE heeft nu echter aangegeven dat het bedrijf ook werkt aan een volledig opvouwbare smartphone, waarbij het scherm meebuigt.

De ZTE Axon M is een opvallende smartphone, omdat het mogelijk is om de smartphone uit te klappen naar tablets formaat. Hiervoor maakt de Axon M echter gebruik van twee aparte schermen, met daartussen een aantal scharnieren. De reacties op de smartphone waren positief, maar er valt nog een hoop te verbeteren.

In de toekomst, en ik kan nog geen tijdlijn geven, zien we deze rand volledig verdwijnen.

Het uiteindelijke doel van ZTE is om een toestel met één groot vouwbaar scherm op de markt te brengen. Hierdoor heeft het uitgeklapte scherm geen rand in het midden. Het is moeilijk om deze wens nog dit jaar mogelijk te maken, maar het is goed mogelijk dat een lancering van een volledig vouwbare smartphone in 2019 zal plaatsvinden.

zte-axon-m-2

We verwachten in 2019 niet alleen buigbare smartphones van ZTE, maar ook van fabrikanten als Samsung. Samsung werkt al jaren aan een volledig buigbare smartphone, maar de officiële introductie is meerdere keren uitgesteld.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.