Huawei Introduceert Mid-range Huawei P Smart

Huawei-P-SmartHuawei heeft zojuist een nieuwe smartphone geïntroduceerd onder de naam Huawei P Smart. De smartphone heeft een “FullView” scherm met dunne schermranden en mid-range specificaties. De Huawei P Smart gaat op 1 februari in de verkoop voor 259 euro.

Huawei brengt zowel high-end als budget-toestellen op de markt. De Huawei P Smart hoort met een prijskaartje van 259 euro thuis in het budget-segment, maar het uiterlijk is wel premium. Zo heeft de smartphone een 5.65-inch FullView-scherm met een 18:9-beeldverhouding en een metalen behuizing.

Intern vinden we een 2,36GHz Huawei Kirin 659-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner, een 3000mAh accu, een microUSB-aansluiting en een 3,5mm koptelefoonaansluiting. Aan de achterkant zit een dual-camera met een 13 megapixel en een 2 megapixel lens. Voor het maken van selfies maakt de smartphone gebruik van een 8 megapixel camera.

De Huawei P Smart draait op Android 8.0 (Oreo) en verschijnt op 1 februari in Nederland op de markt in de kleuren zwart, goud en blauw. Er zal ook een dualSIM-variant worden verkocht via winkels als MediaMarkt en Coolblue. Pre-orders kunnen nu al worden geplaatst.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.