“Nokia 9 Krijgt Randloos Scherm En High-end Specificaties”

HMD Global NokiaHMD Global heeft slechts een paar dagen geleden de Nokia 8 gepresenteerd, maar geruchten over de Nokia 9 duiken nu geruime tijd op. Volgens de laatste geruchten is de Nokia 9 een grotere en krachtigere smartphone dan de Nokia 8, met zeer dunne randen rondom het scherm.

De Nokia 8 is de meest krachtige smartphone van HMD Global tot nu toe, maar de fabrikant werkt volgens de laatste berichten aan een nog krachtigere smartphone met een groter scherm. Via een Russische bron is nu meer informatie over de zogeheten Nokia 9 naar buiten gebracht.

De Nokia 8 heeft een relatief klein 5,3-inch scherm met vrij grote bezels. Na kritiek heeft HMD Global bevestigd dat het bedrijf werkt aan toestellen met grotere beeldschermen om aan deze vraag in de markt te kunnen voldoen. HMD heeft de naam “Nokia 9” niet genoemd, maar volgens de geruchten krijgt de Nokia 9 een nagenoeg randloos scherm.

Verder beschikt de Nokia 9 volgens de berichten over een Qualcomm Snapdragon 835-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Waarschijnlijk krijgt de smartphone dezelfde dubbele 13-megapixelcamera als de Nokia 8. Vanwege het nieuwe design en de betere specificaties krijgt de Nokia 9 naar verwachting een adviesprijs mee van ongeveer 749 euro. De Nokia 8 kost 599 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.