UMIDIGI S2 Lite Vanaf Nu Te Bestellen

UMIDIGI S2 LiteUMIDIGI heeft een Lite-versie van de UMIDIGI S2 aangekondigd. De UMIDIGI S2 Lite is een goedkopere uitvoering die tijdens de introductie-periode voor slechts 125 euro over de toonbank gaat.

Vorig jaar introduceerde de Chinese fabrikant de UMIDIGI S2. Later in het jaar verscheen de krachtigere UMIDIGI S2 Pro en nu heeft UMIDIGI de S2 Lite geïntroduceerd. De S2 en S2 Pro vallen op door de goede prijs/kwaliteit verhouding en het premium design. Mocht je deze smartphones alsnog te duur vinden dan kun je nu kiezen voor de UMIDIGI S2 Lite.

De S2 Lite beschikt net als de duurdere uitvoeringen over een metalen frame. Het scherm is 5.99-inch groot met een resolutie van 1440 x 720 pixels en een 18:9-beeldverhouding. De randen rondom het scherm zijn erg dun. Intern vinden we een 1,5GHz MTK6750T octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (16MP + 5MP) aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een accu met een capaciteit van maar liefst 5100mAh. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) en UMIDIGI werkt momenteel aan een Oreo-update.

UMIDIGI-S2-Lite-smartphone

De UMIDIGI S2 Lite kost de komende week slechts €125,-. Dit is een zeer nette prijs voor een toestel met dergelijke specificaties. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.