LG Introduceert LG G8 ThinQ

lg-g8-thinq-headerLG heeft op de Mobile World Congress niet alleen de LG V50 ThinQ 5G aangekondigd, maar ook de LG G8 ThinQ. Dankzij een nieuwe camera kun je het toestel ontgrendelen met je gezicht, maar ook met je palm.

De LG G8 ThinQ heeft een 6,1-inch scherm met een resolutie van 3120×1440 pixels.Verder beschikt het toestel over een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3500mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Aan de achterkant vinden we ook een driedubbele camera, bestaande uit een 16 megapixel groothoeklens, een 12 megapixel standaard lens en een 12 megapixel telelens. De camera aan de voorkant bestaat uit een 8 megapixel lens en een dieptelens. Deze “time-of-flightsensor” in combinatie met infraroodsensoren zorgt ervoor dat het toestel je palm kan herkennen. Je kunt op deze manier je toestel ontgrendelen door je handpalm voor de frontcamera te houden. Volgens LG is deze methode veiliger dan het scannen van je vingerafdruk. Het is overigens ook mogelijk om de smartphone te ontgrendelen via gezichtsherkenning.

De dieptesensor zorgt er daarnaast voor dat je de smartphone kunt bedienen via handgebaren. Dit komt bijvoorbeeld van pas tijdens het autorijden of wanneer je vieze handen hebt.

lg-g8-thinq

De LG G8 ThinQ komt op de markt in de kleuren Carmine Red, New Aurora Black en New Moroccan Blue, maar wanneer en voor hoeveel heeft LG nog niet bekendgemaakt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.