Bèta Android 8.1 (Oreo) Beschikbaar Voor Nokia 8

Android 8.1 Oreo Nokia 8Juho Sarvikas, Chief Product Officer van HMD, heeft via Twitter bekendgemaakt dat het bètaprogramma van Android 8.1 (Oreo) voor de Nokia 8 van start is gegaan. De Nokia 8 is één van de eerste smartphones die de bèta van Android 8.1 ontvangt.

HMD beloofde eerder dat alle huidige Nokia-smartphones een update naar Android O en Android P zullen ontvangen. Het bedrijf werkt hard om deze update zo snel mogelijk uit te rollen. Zo heeft de Nokia 8 de Oreo-update al binnen, maar kunnen we binnenkort ook een update naar Android 8.1 verwachten. Het bètaprogramma voor Android 8.1 is nu namelijk geopend.

Google maakte Android 8.1 (Oreo) op 5 december beschikbaar voor de Nexus- en Pixel-toestellen. We verwachting dat de Nokia 8 de definitieve versie van Android 8.1 in februari ontvangt. Als we dit vergelijken met andere fabrikanten dan kunnen we concluderen dat HMD dit erg snel heeft gedaan.

Android 8.1 (Oreo) is een kleine update die onder andere een aangepast instellingenmenu met zich mee brengt. Ook kun je voortaan op je smartphone het accuniveau van Bluetooth-apparaten zien. Verder is de update voor de Nokia 8 voorzien van de beveiligingspatch van januari.

Wil je de bèta van Android 8.1 (Oreo) proberen? Dan kun je je hier aanmelden. Na het registreren moet het IMEI-nummer van je Nokia 8 gecontroleerd worden. Vervolgens kun je met de bèta aan de slag.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.