“Samsung Galaxy S9 Krijgt Verbeterde Gezichtsherkenning”

Samsung Galaxy S9Er zijn aanwijzingen gevonden dat de gezichtsherkenningstechnologie van de Samsung Galaxy S9 een stuk beter is dan die van zijn voorganger. De aanwijzingen zijn gevonden binnen de APK voor de bètaversie van Android Oreo voor de Galaxy Note 8.

In de APK van de bètaversie wist de website SamCentral een verborgen functie voor gezichtsherkenning te vinden. De functie heet “Intelligent Scan” en maakt gebruik van zowel de gezichtsherkenning als de irisscanner. Deze combinatie moet voor “hogere precisie en beveiliging” zorgen. Ook moet Intelligent Scan beter werken in “weinig of juist erg fel” licht.

Een verbeterde gezichtsherkenning is erg welkom, want de gezichtsherkenning op de Galaxy S8 en Note 8 bleek eenvoudig te omzeilen met een geprinte foto van een gezicht. Of de verbeterde gezichtsherkenning ook naar oudere Samsung-toestellen komt is nog onduidelijk.

Samsung Galaxy S9
Samsung zal de Galaxy S9 en Galaxy S9+ op 25 februari presenteren op de vooravond van de Mobile World Congress in Barcelona. Volgens de gelekte gegevens beschikken de Galaxy S9 en Galaxy S9+ over een 5,8-inch en 6,2-inch AMOLED-scherm. De Galaxy S9 heeft 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een camera met variabele diafragma. De Galaxy S9+ heeft 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een dual-camera. Vanaf 16 maart liggen beide toestellen in de winkel.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jan schreef:

    Oke met gezichtsherkenningstechnologie, dus geen vingerafdruk voor het ontgrendelen meer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.