Samsung Start Uitrol Android 8.0 (Oreo) Voor Galaxy S8 En S8+

Samsung-Galaxy-S8Samsung heeft de Oreo-update voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ afgerond. De uitrol van de Oreo-update is nu gestart in Duitsland, waardoor we de update ook snel in Nederland mogen verwachten.

Er is goed nieuws voor Duitse gebruikers van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Samsung is namelijk officieel begonnen met de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor deze vlaggenschip-toestellen. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de update beschikbaar zal maken in Nederland en België, maar lang hoeven we waarschijnlijk niet meer te wachten.

De update is 487 MB groot en brengt naast de functies van Android 8.0 ook de beveiligingsupdate van februari met zich mee. Samsung’s eigen schil, Experience 9.0, voegt ook een aantal nieuwe opties toe. Zo zijn er meer opties bijgekomen voor de klok op het Always On-scherm, is het toetsenbord verbeterd en is de interface van DeX gewijzigd. Ook is de Dual Messenger-functie toegevoegd, waardoor het nu mogelijk is om twee verschillende accounts te gebruiken voor bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook of Telegram.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.