Gelekte Renders Huawei P20 Lite Tonen Notch Aan Bovenkant Van Het Scherm

Huawei-P20-lite-render-1Op het internet zijn renders opgedoken van de Huawei P20 Lite. Als we op de renders afgaan krijgt de goedkopere versie van de Huawei P20 een notch aan de bovenkant van het scherm.

De Chinese fabrikant Huawei zal in maart de opvolgers van de P10-serie introduceren. De opvolger krijgt de naam P20 en zal in drie verschillende uitvoeringen op de markt verschijnen. Naast de P20 komt er namelijk ook een P20 Plus en een P20 Lite. Van deze laatste is nu een render opgedoken.

Het ziet ernaar uit dat de nieuwe vlaggenschip-toestellen van Huawei net als de iPhone X een inkam aan de bovenkant van het scherm krijgen. In deze ‘notch’ zit de camera verwerkt. De render is afkomstig van de betrouwbare lekker @Onleaks. Vrijwel altijd als @Onleaks een render van een onaangekondigde smartphone op  zijn Twitter-account plaatst, blijken de details uiteindelijk te kloppen.

Aan de achterkant zien we een dual-camera. Volgens de geruchten krijgt de duurdere uitvoering maar liefst drie camera’s aan de achterkant, waarmee het mogelijk is om 40 megapixel foto’s te schieten. In maart zal Huawei de toestellen officieel introduceren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.