Android 8.0 (Oreo) Voor Galaxy S8 Beschikt Niet Over Project Treble

Android-8.0-OreoUit tests van de nieuwste bèta versie van Android 8.0 (Oreo) voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ blijkt dat de Oreo-update niet is voorzien van Project Treble. Project Treble is een nieuwe opbouw van Android, waardoor toekomstige updates eenvoudiger en sneller kunnen worden uitgerold.

Een groot probleem van Android is de trage uitrol van nieuwe Android-versies, omdat fabrikanten hun schil steeds moeten aanpassen om goed te kunnen werken met de nieuwste Android-versie. Daarom heeft Google Project Treble geïntroduceerd in Android 8.0, waarmee het voor fabrikanten in de toekomst makkelijker moet worden om updates uit te rollen. Met Project Treble heeft Google het Android besturingssysteem namelijk losgetrokken van eventuele grafische schillen van andere fabrikanten. Hierdoor het mogelijk om het besturingssysteem van een update te voorzien zonder dat dit gevolgen heeft op de grafische schil.

Het blijkt nu echter dat Samsung Project Treble nog niet heeft geactiveerd in Android 8.0 voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. Hierdoor zal het in de toekomst nog even lastig zijn om nieuwe updates uit te brengen. Waarschijnlijk zal Samsung pas bij de volgende update Project Treble toevoegen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.