Foto’s En Specificaties Zenfone 5 Lite Gelekt

Zenfone 5 LiteEr is informatie uitgelekt over de Asus Zenfone 5 Lite en de reguliere Asus Zenfone 5, die eind deze maand op de Mobile World Congress in Barcelona zullen worden gepresenteerd. De Zenfone 5 krijgt net als de iPhone X een notch aan de bovenkant van het scherm.

Allereerst zijn er specificaties en afbeeldingen van de Zenfone 5 Lite gelekt door de bekende lekkers Roland Quandt en Evan Blass. De smartphone krijgt volgens Quandt onder andere een mid-range Snapdragon 660 octa-core processor, 4GB werkgeheugen en Android 8.0 (Oreo). Aan de achterkant vinden we een 16 megapixel dual-camera en aan de voorkant een 20 megapixel dual-camera. Het is dankzij deze dual-setup mogelijk om extra brede foto’s met een kijkhoek van 120 graden te maken.

Evan Blass deelde een afbeelding waarop we de Zenfone 5 Lite in verschillende kleuren kunnen bewonderen. Het toestel heeft een langwerpig scherm met een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Asus Zenfone 5 Lite

Van de krachtigere Asus Zenfone 5 zijn schetsen gelekt, waaruit we kunnen opmaken dat de smartphone net als de iPhone X is voorzien van een zogeheten ‘notch’ aan de bovenkant van het scherm. In deze inham zitten de sensoren, de speaker en de camera verwerkt. De bezel aan de onderzijde is wel wat groter dan bij de iPhone X. Het scherm heeft een beeldverhouding van 18:9.

Aan de achterkant zien we nog een vingerafdrukscanner en aan de onderkant een USB Type C-aansluiting. De Zenfone 5 Lite en ook de grotere Zenfone 5 Max hebben aan de onderkant gewoon een micro-USB-aansluiting. Informatie over de prijzen en beschikbaarheid ontbreekt nog.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.