Gelekte Afbeelding Xiaomi Mi Mix 2S Toont Bijna 100% Scherm

Xiaomi Mi Mix 2De introductie van de Xiaomi Mi Mix heeft grote gevolgen gehad voor de smartphonemarkt. De Mi Mix was namelijk de eerste smartphone zonder rand aan de bovenkant van het scherm, waarna veel fabrikanten dit design overnamen. Ondertussen heeft Xiaomi de compactere Mi Mix 2 geïntroduceerd, waarover wij al eens een review hebben geschreven, maar de opvolger van de Mi Mix 2 krijgt waarschijnlijk nog veel dunnere randen. Op een gelekte afbeelding van de Mi Mix 2S zien we namelijk een scherm dat vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt.

De Xiaomi Mi Mix 2S krijgt misschien wel de hoogste screen-to-body ratio ooit. Er is namelijk een afbeelding uitgelekt waarop de smartphone te zien zou zijn. Op de onderstaande Chinese banner zien we dat het scherm de gehele voorkant in beslag neemt, op een klein stukje in de rechterhoek na. In deze hoek zit de camera verwerkt.

Xiaomi Mi Mix 2S

Naast de afbeelding van de Mi Mix 2S staan er op de banner ook een aantal specificaties. Volgens de banner beschikt de smartphone over een 5,99-inch scherm, de nieuwe Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Het is onduidelijk of de vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm of dat deze aan de achterkant zit.

Aangezien de smartphone is uitgerust met de Snapdragon 845-processor en Samsung de eerste de eerste batch van deze processor voor zichzelf houdt, verwachten we dat Xiaomi de smartphone niet voor de zomer zal introduceren. We moeten dus nog even geduld hebben. Neem geruchten overigens altijd met een korreltje zout.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.