Xiaomi Introduceert Redmi Note 5 Pro

Xiaomi-Redmi-Note-5-ProDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft een nieuwe smartphone geïntroduceerd onder de naam Redmi Note 5 Pro. De 5,99-inch phablet beschikt onder andere over een metalen behuizing, een zuinige chipset, een grote accu en een dual-camera.

De Xiaomi Redmi Note 5 Pro is een budget-smartphone met een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. De smartphone beschikt namelijk over een 5,99-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels, een Snapdragon 636 octa-core processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 4000mAh accu, een 20 megapixel selfie-camera met LED-flitser en een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant.

De smartphone met metalen behuizing draait op Android 7.1 Nougat met de MIUI 9-schil en is via gezichtsherkenning te ontgrendelen. Al met al is de Redmi Note 5 Pro een zeer complete smartphone die voor slechts 199 euro over de toonbank zal gaan. De uitvoering met 6GB werkgeheugen kost 239 euro. De Redmi Note 5 Pro verschijnt op 22 februari in China op de markt.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.