Specificaties HTC U12 Uitgelekt

HTC-U11-EYEsDe HTC U12 is nog niet aangekondigd, maar toch weten we waarschijnlijk al alles over de specificaties van de smartphone. De tech-lekker @LlabTooFeR heeft namelijk een volledige lijst met specificaties gedeeld, die vervolgens door de betrouwbare techjournalist Evan Blass zijn bevestigd.

Eerder dit jaar doken de eerste foto’s van de vermoedelijke HTC U12 op, waarop we zagen dat de smartphone dunne schermranden krijgt. Het toestel was gespot op een Taiwanees 5G-evenement. @LlabTooFeR heeft via Twitter nu meer informatie gegeven over de specificaties van de smartphone.

Volgens @LlabTooFeR beschikt de HTC U12 onder andere over een 5,99-inch scherm met een QHD+-resolutie, een 2,8GHz Qualcomm Snapdragon 845-processor met een Adreno 630 GPU, 6GB werkgeheugen, maximaal 256GB opslagruimte, een 12MP + 16MP megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3420mAh accu en een waterdichte behuizing “IP68”. De smartphone draait op Android 8.0 (Oreo) en komt op de markt als single-sim en dual-sim variant.

Het is nog onduidelijk wanneer HTC de HTC U12 officieel zal introduceren, maar volgens @LlabTooFeR ligt de smartphone al vanaf april in de winkels. Als de HTC U12 inderdaad al in april op de markt zal verschijnen, duurt het waarschijnlijk niet lang meer voordat HTC de smartphone zal introduceren.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.