OnePlus 5(T) Krijgt Binnenkort Update Naar Android 8.1 (Oreo)

OnePlus-5TOnePlus heeft de bètaversie van Android 8.1 (Oreo) uitgebracht voor de OnePlus 5 en OnePlus 5T. Hierdoor kunnen we opmaken dat het niet lang meer zal duren voordat alle gebruikers met de nieuwste versie van Android aan de slag kunnen.

De OnePlus 5 en 5T draaien al een tijdje op Android 8.0 (Oreo), maar we kunnen binnenkort ook een update naar Android 8.1 verwachten. OnePlus is namelijk begonnen met de open bèta van de nieuwste Android-versie. Android 8.1 is momenteel alleen beschikbaar voor de Googles Pixel- en Nexus-toestellen en de Nokia 8.

Android 8.1 brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder ‘auto pick up-gesture’. Met deze functie kunnen gebruikers een telefoongesprek direct beantwoorden door de OnePlus 5(T) op te pakken. OnePlus heeft ook OnePlus Switch toegevoegd, waarmee je eenvoudig data van je oude smartphone kunt overzetten naar de OnePlus 5(T). Daarnaast brengt de update ook wat kleinere verbeteringen en de beveiligingspatch van februari met zich mee.

via [AP]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.