HTC U12+ Van Beide Kanten Te Zien Op Gelekte Render

HTC-U12+-renderDe bekende tech-lekker Evan Blass heeft weer een nieuwe render met ons gedeeld. Ditmaal zien we de voorkant en de achterkant van de HTC U12+. De smartphone zal waarschijnlijk in mei officieel worden aangekondigd.

De HTC U12+ zal de nieuwe vlaggenschip-smartphone van de Taiwanese fabrikant worden. De smartphone  met de codenaam “Imagine” is de opvolger van de HTC U11+ die begin dit jaar op de markt verscheen. De ontwikkeling van de HTC U12+ heeft wat vertraging opgelopen waardoor de lanceerdatum is opgeschoven van eind april naar begin mei, aldus Blass.

Op de bovenstaande afbeelding zien we dat de HTC U12+ smalle schermranden krijgt. Het LCD-scherm met een qhd-resolutie zou 6-inch groot zijn en een beeldverhouding van 18:9 hebben. Intern vinden we volgens de bron een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3420 mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De U12+ draait op Android 8.0 (Oreo) en heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dual-camera. Over de prijs van de smartphone is nog niks uitgelekt.

via [foon4u]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.