MediaMarkt Start Verkoop Xiaomi-toestellen

Xiaomi Mi Mix 2Xiaomi is een grote speler op de smartphonemarkt, maar in Europa is de fabrikant nog niet erg actief. Wil je op dit moment in Nederland een smartphone van Xiaomi kopen, dan heb je de keuze uit slechts een paar toestellen. Toch zal de keuze in Nederland de komende tijd gaan stijgen, aangezien nu enkele Xiaomi-toestellen zijn toegevoegd aan het assortiment van MediaMarkt.

Veel mensen die een Xiaomi-smartphone aanschaffen doen dit via een grote Chinese webwinkel. Het is vanaf nu echter ook mogelijk om verschillende bekende toestellen van de fabrikant te kopen bij MediaMarkt. Bij MediaMarkt betaal je wel wat meer voor de smartphones, maar veel mensen kopen een smartphone liever in de winkel dan via een online webshop.

MediaMarkt verkoopt nu de Xiaomi Redmi Note 5A (16GB), de Xiaomi A1 (32GB), de Xiaomi Mi Mix 2 (64GB dualsim) en de Xiaomi Redmi Note 4 (32GB dualsim). De Xiaomi Redmi Note 5A kost 129 euro, de Xiaomi Mi A1 kost 239 euro, de Mi Mix 2 kost 549 euro en de Redmi Note 4 kost 189 euro.

Ben je opzoek naar andere Xiaomi-smartphones of wil je minder betalen voor een Xiaomi-toestel, dan kan dit natuurlijk nog altijd via webwinkels als GearBest. Hier betaal je voor dezelfde Xiaomi Mi A1 tijdelijk slechts 179 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.