De Elephone U Pro Bestellen Met Hoge Korting

Elephone U Pro smartphoneDeze website heeft je al veel laten lezen over Gearbest. Dit is een shopping gigant die kwalitatieve producten tegen lage prijzen aanbied. Daarbij zijn er dan ook nog eens vele hoge kortingen te vinden. Een voorbeeld van deze korting is de Elephone U Pro. Dit is een moderne smartphone die aan al je wensen zal voldoen. Uit deze aanbieding blijkt ook meteen dat een smartphone met goede en moderne specificaties betaalbaar is. Elephone is een zeer gerespecteerd merk in Azië en wordt al door vele Nederlanders gebruikt. Dat is ook niet zo vreemd als je ziet wat de mogelijkheden van de smartphone zijn.

Wat meteen opvalt als we deze smartphone zien is het scherm. Dit wordt mooi omschreven als een ‘Curved Flexible AMOLED scherm’. Dit houdt in dat het scherm lichtelijk gebogen is en dat deze over de randen heen valt. Dit zorgt voor een veel fraaier beeld. Daarnaast zorgt dit ook voor een zeer mooi design. Zelfs als de smartphone uit staat zal je onder de indruk zijn van het ontwerp. De aspect ratio is 18:9 en er is een 3D ontwerp voor het glas. Dit zorgt voor natuurlijke kleuren en heldere beelden. Netflix kijken zal een andere dimensie krijgen als je de U Pro van Elephone gebruikt.

De Elephone U Pro heeft indrukwekkende specificaties

We mogen de specificaties van de Elephone U Pro indrukwekkend noemen. De smartphone beschikt onder andere over een Qualcomm Snapdragon 660-processor. Deze krachtige processor zorgt ervoor dat je de meest moderne games kunt spelen. Daarbij zorgt de processor er ook voor dat streamen van video geen probleem is. Het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner. Door deze simpel aan te raken zal het toestel worden ontgrendeld. Intern is er 6 gigabyte aan geheugen beschikbaar. In totaal is er 128 gigabyte aan opslagruimte beschikbaar. De camera is scherp en makkelijk te bedienen. De camera aan de voorkant heeft een 8 megapixel sensor en aan de achterkant vinden we een 13MP + 13MP dual-camera. Deze dual-camera zorgt voor een beter diepte-effect.

Het toestel kan draadloos opgeladen worden en het is mogelijk om 2 simkaarten te plaatsen, waardoor je de smartphone kunt gebruiken met 2 nummers. Zoek je een smartphone met indrukwekkende specificaties die ook nog eens betaalbaar is dan is de Elephone U Pro een uitstekende keuze.

Elephone U Pro

GearBest bestaat vier jaar
Gearbest is vier jaar geleden opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste internationale webwinkels. Om het vierjarig bestaan te vieren worden tot en met 9 april dagelijks producten met flinke kortingen aangeboden. Deze aanbiedingen zijn steeds 24 uur geldig, waarna de volgende dag andere producten in de aanbieding zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een dag lang de Vernee Mix 2 kopen voor slechts 73 euro of de Elephone S8 voor 185 euro. Neem daarom dagelijks een kijkje op deze pagina en maak gebruik van deze aantrekkelijke kortingen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.