‘Nieuwe Huawei-smartphone Krijgt 512GB Opslagruimte’

HuaweiBij de Chinese keuringsinstantie TENAA is een nieuwe Huawei-smartphone opgedoken met de codenaam NEO-AL00. Het valt op dat de smartphone over maar liefst 512GB opslagruimte beschikt.

Op dit moment zijn er twee Huawei-smartphone beschikbaar die 256GB opslagruimte hebben, de Mate 9 Porsche Design en de Mate 10 Porsche Design. Voor veel mensen is dit ruim voldoende, maar het ziet ernaar uit dat de Chinese fabrikant binnenkort ook een smartphone met 512GB opslagruimte zal introduceren. De smartphone met codenaam NEO-AL00 zal mogelijk als Huawei Mate X op de markt verschijnen.

Huawei-NEO-AL00-TENAA

Er zijn nog geen aanwijzingen gevonden dat Huawei in staat is om 512GB geheugenchips te fabriceren. Samsung heeft vorig jaar al wel aangegeven te werken aan smartphones met 512GB opslagruimte. Het is dan ook goed mogelijk dat de gebruikte geheugenchips van Samsung afkomstig zijn.

Uit de gegevens van TENAA kunnen we ook opmaken dat de “Huawei Mate X” beschikt over 6GB werkgeheugen, maar verdere specificaties ontbreken nog. Ook is het nog onduidelijk wanneer Huawei de smartphone zal introduceren.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.