“Renders Tonen Huawei Mate 10 Met Dunne Schermranden”

Huawei Mate 10 render 3Er zouden online renders zijn opgedoken waarop het ontwerp van de Huawei Mate 10-smartphone te zien is. Op de renders zien we onder andere dat het toestel over een groot scherm met zeer dunne schermranden beschikt.

De afbeeldingen zijn geplaatst op de Chinese website Weibo. We zien aan de linker- en rechterkant van het scherm vrijwel geen randen. Ook aan de onder- en bovenkant zijn de bezels vrij dun. De CEO van Huawei gaf eerder al aan dat de Mate 10 een scherm met zeer dunne randen zal krijgen. Volgens de geruchten is het scherm 6,1-inch groot en heeft het scherm een beeldverhouding van 2:1.

Op de renders zien we dat het toestel een dual-camera van Leica en een vingerafdrukscanner aan de achterkant heeft. Geruchten spreken verder over een Kirin 970-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 4000mAh accu, een usb-c-poort en Android 7.0.

De Huawei Mate 10 zal volgens de laatste geruchten op 16 oktober in het Duitse München, samen met de Mate 10 Lite, worden aangekondigd.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.