Specificaties Xiaomi Mi 6X Gelekt

xiaomiDe website XDA Developers heeft specificaties gedeeld van de Xiaomi Mi 6X, een smartphone die onlangs ook al opdook bij de Chinese keuringsinstantie TENAA. De Xiaomi Mi 6X is een mid-range smartphone met een 5,99-inch scherm en een dual-camera.

Bij TENAA zijn eerder al afbeeldingen opgedoken van de smartphone, waardoor we al weten hoe de smartphone er uit komt te zien. Nu weet XDA Developers ook te melden dat de Xiaomi Mi 6X onder andere beschikt over een Snapdragon 660-processor, een 5,99-inch scherm met een resolutie van 2160×1080 pixels, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12MP + 20MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant, een 2910mAh accu en een USB-C-aansluiting. Waarschijnlijk ontbreekt de 3.5mm koptelefoonaansluiting.

De Xiaomi Mi 6X draait op Android 8.1 (Oreo) met de MIUI 9-schil en de smartphone zal op 24 april worden aangekondigd. Het is nog onduidelijk of de smartphone ook via Nederlandse retailers zal worden verkocht.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.