Groot Prijsverschil Tussen Nederlandse Providers Voor Galaxy S9

Samsung-Galaxy-S9Samsung presenteerde de Galaxy S9 en Galaxy S9+ afgelopen week tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De smartphones zijn nu bij alle telecomproviders te bestellen, maar het valt op dat de prijzen tussen de providers enorm van elkaar verschillen.

Als we kijken naar de Total Cost of Ownership (TCO) zonder eventuele combinatievoordelen voor klanten die vaste en mobiele diensten combineren, dan is Tele2 de goedkoopste aanbieder.

Voor de Galaxy S9+ in combinatie met unlimited data en unlimited bellen betalen Tele2-klanten 60 euro per maand. Bij T-Mobile betaal je voor een vergelijkbaar pakket 72 euro per maand. Vodafone en KPN bieden geen unlimited-bundels aan, maar voor 20GB en 25GB data betaal je ongeveer hetzelfde als bij T-Mobile voor een unlimited pakket.

Galaxy-S9-Prijzen-vergelijken

Het verschil tussen de providers is erg groot. Zo kun je heel eenvoudig 10 euro per maand besparen wat bij een twee jarig contract oploopt tot maar liefst 240 euro. Ook in combinatie met een kleinere bundel is Tele2 de goedkoopste aanbieder.

via [telecompaper]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *