Introductie Vlaggenschip-smartphone HTC U12+ In Mei

HTC U 12+ render 4Naar verwachting zullen verschillende fabrikanten, waaronder de Taiwanese fabrikant HTC, hun nieuwste smartphones in mei introduceren. HTC zou ditmaal slechts één toestel op de markt brengen, namelijk de HTC U12+.

In 2017 introduceerde HTC de HTC U11 in de eerste helft van het jaar, gevolgd door de HTC U11+ in het najaar. Dit jaar zou HTC echter niet van plan zijn om twee toestellen te introduceren. Zo krijgen we volgens de jongste geruchten volgende maand alleen de HTC U12+ te zien. De fabrikant zal geen HTC U12 op de markt brengen.

De HTC U12+ moet onder andere gaan concurreren met de Samsung Galaxy S9, de Huawei P20 Pro en de Sony Xperia XZ2. De HTC U12+ beschikt vermoedelijk over een 6-inch scherm, een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een dual-camera aan zowel de voorkant als aan de achterkant en een 3.420 mAh accu. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 849 euro.

Eerdere geruchten spraken nog wel over een HTC U12 en een HTC U12+. Het is onduidelijk of HTC heeft besloten om de HTC U12 te schrappen of dat de nieuwe geruchten niet kloppen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.