Renders Tonen Samsung Galaxy A6 En A6 Plus

samsung-galaxy-a6De website Galaxyclub heeft een aantal renders gedeeld waarop de Samsung Galaxy A6 en de Galaxy A6 Plus te zien zijn. De smartphones zitten in een hoesje, maar we kunnen wel duidelijk zien dat de toestellen zijn uitgerust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting en dat de A6 Plus beschikt over een dual-camera.

Op de boven en onderstaande afbeeldingen zien we de smartphones waarschijnlijk in officiële hoesjes. De smartphones lijken erg veel op de Galaxy A8 (2018). Zo hebben de toestellen een Infinity Display en geen fysieke knoppen onder het scherm. De Galaxy A6 heeft een enkele camera aan de achterzijde, terwijl de Galaxy A6 Plus is uitgerust met een dual-camera. Ook is de A6 Plus uiteraard iets groter.

samsung-galaxy-a6-plus

Aan de onderkant zien we een micro-USB aansluiting en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De vingerafdrukscanner zit aan de achterzijde onder de cameralens. Intern vinden we een Exynos 7870-processor met 3GB (A6) of 4GB (A6 Plus) werkgeheugen. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de smartphones officieel zal introduceren.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.