‘Introductie Slimme Facebook-speakers Pas In Oktober’

facebookFacebook zou de eerste slimme speakers van het bedrijf deze zomer willen presenteren, maar vanwege vertragingen zal de introductie pas in oktober plaatsvinden. Dit schrijft de Taiwanese website Digitimes.

Aanvankelijk zou Facebook de slimme speakers in mei willen presenteren en in juni of juli op de markt willen brengen. De lancering is echter uitgesteld. Facebook zal de speakers nu in juni pas op grote schaal produceren, waardoor de speakers pas in oktober op de markt zullen worden gebracht.

De vertraging is te danken aan een datamisbruikschandaal waarin Facebook verwikkeld raakte. Bij een lek werden gegevens van 87 miljoen gebruikers misbruikt. Facebook-oprichter Mark Zuckerberg moest daarom voor het Amerikaanse Congres verschijnen om uitleg te bieden over privacyverzameling van het bedrijf.

Facebook zal volgens de berichten twee verschillende speakers op de markt brengen, die allebei worden gemaakt door het bedrijf Pegatron. De speakers beschikken over een 15-inch scherm die worden geleverd door de Zuid-Koreaanse fabrikant LG. Hoeveel de speakers gaan kosten is nog onduidelijk.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.