Samsung Galaxy A6 Plus Nu In Nederland Verkrijgbaar

Samsung-Galaxy-A6-PlusEind vorige maand schreven we dat de Galaxy A6 in de Benelux verkrijgbaar was en dat pre-orders konden worden geplaatst voor de Galaxy A6 Plus. De pre-order periode van de Galaxy A6 Plus is nu voorbij en de smartphone ligt nu in Nederland in de winkels.

De Samsung Galaxy A6 Plus is onder andere verkrijgbaar bij Coolblue, waar de smartphone voor 364 euro te koop is. De Galaxy A6 Plus beschikt onder andere over een 6-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2220 pixels, een Qualcomm 450-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 24 megapixel selfie-camera, een vingerafdrukscanner en een 3500mAh accu.

Is de Galaxy A6 Plus net iets te groot voor jouw smaak, dan kun je kiezen voor de Galaxy A6, die hier verkrijgbaar is voor 299 euro. Dit toestel heeft een 5,6-inch scherm, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu. Beide toestellen draaien op Android Oreo.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.