“Adviesprijs LG G7 ThinQ Onder De 680 Euro”

LG-G7-ThinQEr duiken steeds meer berichten op over de aankomende LG G7 ThinQ. Ditmaal is er een bericht opgedoken over de adviesprijs van LG’s aankomende vlaggenschip-smartphone. Zo zou de smartphone voor minder dan 680 euro op de markt verschijnen.

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG zal later vandaag de LG G7 ThinQ officieel presenteren tijdens een evenement in New York, maar de website WinFuture claimt dat het nu al de adviesprijs van de smartphone weet. Volgens de bron zal de LG G7 ThinQ voor minder dan 680 euro op de markt verschijnen. LG zou voor deze prijs hebben gekozen om beter te kunnen concurreren met toestellen als de Samsung Galaxy S9, die een adviesprijs heeft van 849 euro.

LG zal de smartphone op 2 mei introduceren in New York en op 3 mei in Seoul. Volgens eerdere geruchten beschikt de smartphone over een 6,1 inch IPS-scherm met een resolutie van 3120 x 1440 pixels en een 19.5:9-beeldverhouding. Het scherm zou extreem helder zijn en aan de bovenkant een notch hebben. Intern vinden we een Snapdragon 845-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 16 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 3.000mAh accu en een USB C-aansluiting.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.