Lenovo Z5 Is Volledig Randloos Toestel

Lenovo-Z5-schetsLenovo heeft een afbeelding gedeeld van een nieuwe smartphone. We zien dat de smartphone, met de naam Z5, helemaal geen randen rondom het scherm heeft en dat er ook geen inkeping te vinden is aan de bovenkant van het scherm.

De bovenstaande afbeelding werd door Lenovo-vicepresident Chang Cheng gedeeld op de Chinese website Weibo. We zien dat aan alle kanten van het scherm vrijwel geen rand aanwezig is. Cheng zegt zelf dat het scherm 95 procent van de voorkant in beslag neemt. Dit is indrukwekkend, aangezien de voorkant van de Samsung Galaxy S9 en de iPhone X voor slechts 83% bestaat uit scherm. Ook zien we geen notch aan de bovenkant van het scherm, iets dat veel kritiek krijgt in de media.

Volgens Cheng gebruikt de Lenovo Z5 “vier technologische doorbraken” en “achttien patenten“. Waar de selfie-camera, sensoren en speaker worden geplaatst is nog onduidelijk. Ook heeft Cheng nog niet aangegeven wanneer de smartphone zal worden aangekondigd, maar volgens de geruchten moet de Z5 deze zomer al op de markt verschijnen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.