Specificaties Nokia X6 Gelekt

TENAA-Nokia-X6Volgens de laatste geruchten zal HMD Global later vandaag de Nokia X6 officieel aankondigen. Vlak voor het evenement zijn de specificaties van de smartphone echter al opgedoken op de website van de Chinese keuringsinstantie TENAA.

Voordat een fabrikant een nieuwe smartphone op de markt brengt moet het toestel eerst langs een keuringsinstantie. De keuringsinstantie in China heet TENAA en op de website van TENAA is een toestel met modelnummer TA 1099 opgedoken. Volgens deze website is TA 1099 het modelnummer van de Nokia X6.

Op de website van TENAA staan zowel afbeeldingen als specificaties van de Nokia X6. Zo beschikt de smartphone over een 5,8 inch-scherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels, 3GB, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterkant, een 3000mAh accu en Android 8.1 (Oreo).

HMD Global zal de smartphone mogelijk later vandaag al officieel presenteren voor de Chinese markt. Vermoedelijk zal het nog wel even duren voordat de Nokia X6 ook in Europa op de markt verschijnt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.