Blackview A20 Is Android Go Budget-smartphone Voor Slechts €46

BlackView-A20-smartphoneWil je een nieuwe smartphone kopen, maar heb je niet al te veel geld te besteden? Of ben je misschien opzoek naar een handige back-up smartphone? Dan hebben wij goed nieuws. De zogeheten Blackview A20 is een budget-smartphone die draait op Android 8.0 (Android Go) en gaat voor slechts 46 euro over de toonbank.

Dat een smartphone niet veel hoeft te kosten bewijst de Blackview A20. De smartphone is voorzien van budget-hardware, maar draait dankzij Android Go wel stabiel. De Blackview A20 beschikt onder andere over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 480 x 960 pixels, een 1,3GHz MTK6580 quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera en een 3000mAh accu.

Uiteraard is de smartphone niet te vergelijken met de bekende high-end smartphones, maar voor slechts 46 euro krijg je wel een aantal features die we doorgaans alleen op de wat duurdere smartphones terugzien, zoals bijvoorbeeld de 18:9-beeldverhouding. Ook is dit de eerste smartphone van Blackview die draait op Android Go, een versie van Android die speciaal is ontworpen voor budget-smartphones.

De Blackview A20 is hier verkrijgbaar voor 46 euro in de kleuren zwart, goud en blauw.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.