Unbranded Samsung Galaxy S7 (Edge) Ontvangt Nu Ook Oreo-update

Android-8.0-OreoEerder schreven wij dat de Vodafone-variant van de Samsung Galaxy S7 (Edge) in Nederland een update heeft ontvangen naar Android 8.0 (Oreo). Deze update komt nu ook binnen op de unbranded-variant van de smartphone.

Een unbranded-smartphone is een toestel die niet is gekocht bij een provider, zoals bijvoorbeeld Vodafone of T-Mobile. De software op deze toestellen is iets aangepast, waardoor er verschillende updates moeten worden uitgerold voor de toestellen van verschillende providers. Eerder deze maand kwam de Oreo-update binnen op de Galaxy S7-toestellen die zijn gekocht bij Vodafone, maar nu komt de update ook binnen op toestellen die niet zijn gekocht bij een provider.

De updates met versienummer G930FXXU2ERE8 (Galaxy S7) en G935FXXU2ERE8 (Galaxy S7 Edge) komen via OTA binnen en zijn 1268MB groot. De update brengt onder andere een beter werkende wachtwoordmanager en de mogelijkheid om notificaties te snoezen met zich mee. Ook is Dual Messenger toegevoegd, waarmee het mogelijk is om een applicatie met verschillende accounts te gebruiken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.