Motorola En Bullitt Group Werken Samen Aan Robuuste Smartphone

Bullitt Group heeft bekendgemaakt dat het bedrijf een samenwerking heeft opgestart met Motorola. De bedrijven gaan samenwerken aan de ontwikkeling en verkoop van rugged mobiele telefoons onder de Motorola merknaam.

Bullitt Group is een bedrijf die bekend staat om zijn rugged mobiele telefoons, die onder verschillende merknamen op de markt zijn gebracht, waaronder CAT. In een persbericht zegt Dave Floyd, medeoprichter van Bullitt Group, het volgende.

Met deze unieke strategische alliantie kan Bullitt zijn ervaring met rugged technologie toepassen op het productportfolio van Motorola. Motorola is de uitvinder van de mobiele telefoon en blijft een van de meest iconische merken ter wereld. Dat zij ons toevertrouwen om hun apparaten rugged te maken, bewijst dat we Bullitt in de afgelopen elf jaar hebben uitgebouwd tot een uitzonderlijke onderneming.

Het nieuwe portfolio van rugged telefoons wordt een aanvulling op Motorola’s groeiende aanbod van innovatieve producten. Wanneer de eerste robuuste Motorola-smartphone zal worden gelanceerd is nog onduidelijk. Details hierover worden later dit kwartaal bekendgemaakt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.