LG G7 ThinQ Nu Verkrijgbaar In Nederland Voor 849 Euro

LG-G7-ThinQEen maand geleden introduceerde LG de LG G7 ThinQ-smartphone. Bij de introductie liet LG niet weten wanneer de nieuwe vlaggenschip in de Benelux op de markt zal verschijnen. Via een nieuwe persbericht heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant nu echter aangegeven dat de smartphone vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland voor een adviesprijs van 849 euro.

De LG G7 ThinQ beschikt over een 6,1-inch LCD-scherm met een QHD+ resolutie van 3120 x 1440 pixels, een 19,5:9-beeldverhouding en een notch. Intern vinden we een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16 megapixel dual-camera, een 8 megapixel selfie-camera en een 3.000mAh accu.

De camera-app is voorzien van een aantal slimme AI-functies en met een knop onder de volume-knoppen kun je de Google Assistant of Google Lens oproepen. De LG G7 ThinQ draait op Android Oreo en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en grijs. Je kunt de G7 ThinQ kopen via de webwinkel van Coolblue, waar de smartphone voor 849 euro over de toonbank gaat. Ook krijg je bij Coolblue gratis een hoofdtelefoon ter waarde van 299 euro cadeau.

LG-G7-ThinQ-render

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.