Samsung Galaxy A9 Star En A9 Star Lite Uitgebracht In China

Samsung-Galaxy-A9-Star-LiteZonder een grote aankondiging heeft Samsung de Galaxy A9 Star en de Galaxy A9 Star Lite uitgebracht in China. Voorlopig zijn beide toestellen alleen in China te bestellen.

De Samsung Galaxy A9 Star is een 6,3-inch smartphone met een full HD+ resolutie en een beeldverhouding van 18:9. Intern beschikt de Galaxy A9 Star over 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 24MP + 16MP dual-camera aan de achterkant, een 24 megapixel camera aan de voorkant, een 3.700mAh accu en een vingerafdrukscanner.

De Galaxy A9 Star Lite is een goedkopere uitvoering met een 6,2 inch full HD+ display, een 24 megapixel camera aan de voorkant en aan de achterkant, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 3.500mAh accu. De camera en de vingerafdrukscanner aan de achterkant van de A9 Star Lite zitten op een andere locatie dan bij de A9 Star.

Samsung-Galaxy-A9-Star-Lite-China

De Samsung Galaxy A9 Star krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 494 euro en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De Galaxy A9 Star Lite is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw en gaat voor ongeveer 360 euro over de toonbank. Pre-order kunnen tot 14 juni worden geplaatst. Vanaf 15 juni liggen de toestellen in de winkel. Het is nog onduidelijk of de Galaxy A9 Star-serie ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.